Werken op Dance to Eden Outdoor Festival 2013 ?

Gepost op: 13-05-2013 09:34Wil jij werken op grote feesten en festivals zoals Soenda? Vul dan snel het sollicitatieformulier in.

Nadat Dance 2 Eden kort geleden de plannen aankondigde voor het eerste buitenfestival in haar 21-jarig bestaan, waren de reacties op z’n zachtst gezegd euforisch. Hier zaten de trouwe fans op te wachten! Op zaterdag 1 juni a.s. vindt dan ook de eerste editie plaats van Dance 2 Eden Outdoor – The Festival Of The Harder Styles.

Hardstyle, early hardcore, hardcore en oldschool

Dance 2 Eden Outdoor vindt plaats op Recreatiegebeid Klein Scheveningen aan de Lek in Lopikerkapel (Utrecht). Een prachtige locatie die alle ingrediënten in zich heeft voor een fantastisch zomerfestival: groen gras, een zonnig zandstrand en een uniek uitzicht over de rivier de Lek.
Maar uiteraard is dit alles niet compleet zonder een dikke line-up. Voor alle liefhebbers van de hardere stijlen is er wat wils: hardstyle, early hardcore, hardcore en oldschool. De line-up is zorgvuldig samengesteld en is een mooi uitgebalanceerd elitekorps geworden. Van veelbelovende opkomende talenten tot de gevestigde orde, van vroeger tot nu, van hard tot harder!