Personeel gezocht Dutch Valley Festival

Gepost op: 23-07-2011 12:35Wil jij werken op feesten en festivals als Dutch Valley 2011? Vul dan snel het sollicitatieformulier in.


Over Dutch Valley:

Het nieuwe muziekfestival met het beste van vaderlandse bodem!

René Froger, 3JS, Mooi Wark, Peter Pan Speedrock maar ook Jeroen van der Boom, de Kast, Frank Boeijen, het Goede Doel en Rob de Nijs, Het zijn slechts enkele namen en bands die de organisatoren van Dutch Valley bekend hebben gemaakt.

2 BUITENPODIA, 11 TENTEN
Op zaterdag 13 augustus 2011 zal op de Velsen Valley bij Spaarnwoude de eerste editie van het nieuwe muziekfestival Dutch Valley realiteit worden. Al het talent van eigen bodem op één dag op één locatie bij elkaar. Van rock tot topper, van nederpop tot smartlap, van palingsound tot hip hop, alles komt in dertien tenten en twee buitenpodia samen tijdens Dutch Valley.

FESTIVALS IN EEN FESTIVAL
Dutch Valley biedt naast alle bekende Nederlandse namen en bands ook een aantal bijzondere tenten met daarin festivals in een festival. Zo is er een Mega Piraten tent met een volledig mega piraten programma. Het grootste après ski spektakel ter wereld, Go Après Ski, zal deze zomer ook afreizen naar de Velsen Valley om hier een groots après ski feest neer te zetten. Verder is het smartlappen meezingen geblazen tijdens de Nacht van de Natte Zakdoek of kunnen de fans zich laten meesleuren in de tijdmachine van 90’s Now. In de speciale Tribute Tent worden tributes gebracht aan enkele van de grootste artiesten die muziekhistorie ooit heeft gekend. Hier kan genoten worden van tributes aan o.a. the Beach Boys, Anouk, Dire Straits, Bruce Springsteen, Pink Floyd en AC/DC.

HOOFDPODIUM:
Een geweldige bezetting van het hoofdpodium. Kane, VanVelzen, Ilse de Lange, 3JS, Jan Smit, Racoon, Jacqueline Govaert en een Mystery Guest. Naast het overvolle muziekprogramma zal Dutch Valley de komende weken ook een keur aan theater, top entertainment, shows en attracties presenteren.

Naast deze artiesten hebben onder andere de volgende artiesten, bands en organisaties hun komst bevestigd:
Di-Rect,
Jeroen van der Boom,
Rob de Nijs,
Mooi Wark,
Wolter Kroes,
Peter Pan Speedrock,
Frank Boeijen,
De Kast,
Het Goede Doel,
Jan Keizer & Anny Schilder,
Mega Piraten Festijn met volledig piraten programma,
Go Après Ski met volledig programma,
Nacht van de Natte Zakdoek,
90’s Now,
Tribute Tent.