Music Republic

Gepost op: 14-06-2011 15:45Wil jij werken op feesten als Music Republic in rotterdam? Vul dan snel het sollicitatieformulier in.

Over Music Republic:

Music Republic brengt dit jaar weer de beste DJ's en het grootste dancefestival van Rotterdam. Maar het festival in het Sidelingepark strekt dit jaar zijn vleugels verder uit dan ooit! Na een aantal edities die mikten op één doelgroep, worden er dit jaar bijzonder sterke line-ups toegevoegd. Internationale en nationale toppers op het gebied van techno, (latin)house, deephouse, techhouse, hiphop en dubstep zijn allemaal sterk vertegenwoordigd. In een stad met enorm uiteenlopende bevolkingsgroepen is er nu een festival waar iedereen zich thuis kan voelen.

Line-up
Op de mainstage staan o.a. Ron Carroll, Roog, Gregor Salto en Lucien Foort garant voor een opzwepende zomerparty waar dit festival groot mee is geworden. Daarnaast staan er op de Techno stage een aantal mega helden van deze muzikale stroming. Niemand minder dan Kenny Larkin, Joey Beltram, Robert Babicz en Billy Nasty bevestigen dat Music Republic bij de heftigste dance festivals van het land hoort. Ook op het Hip-Hop/Dubstep stage zullen staan namen waar vele liefhebbers van zullen juichen. O.a. Duvel Duvel, Zwart Licht en Winne vertegenwoordigen de Hip-Hop sound met verve. Na hun wordt de fakkel subtiel overgenomen door Dubstep toppers Drumsound & Bassline Smith, Noiz Boiz en Nicon.


Music Republic
Wanneer: Zaterdag 18 juni 13.00-23.00