Feestverslagen

Loveland en Expornstar Koninginnenacht en dag

Gepost op: 11-08-2010 12:09


Hoi allemaal,

Zoals meestal zijn er rond Koninginnedag meerdere feesten. Op de avond hadden wij Girls love dj's van Expornstar op het Waterlooplein en in het Wertheimpark Loveland Kinderfeest. Ik stond bij Karel achter de bar op Girls love Dj's.

Toen ik aankwam op het Waterlooplein stond er nog helemaal niets behalve het podium , de kraampjes van de markt waren nog gewoon open. Wij mochten pas na 18:00 beginnen met opbouwen. Toen het eenmaal zover was ging het allemaal lekker rommelig en voordat het hele zooitje stond waren we alweer een aantal uur verder. Toen alles eindelijk zover was en ook de dj begon te draaien kwam al gauw iedereen in de Koninginnedag sfeer.

Het Waterlooplein was al gauw lekker vol en tot dan toe was het ook prachtig weer geweest. Om een uur of 10 begon het in een keer keihard te regenen. In het begin lieten de meeste zich niet uit het veld slaan maar toen het nog harder begon te regenen en ook elke keer de stroom uitviel, viel het feestje toch een beetje in het water.
Omdat er een vuilnisstaking was moesten we zelf het terrein schoonvegen. Iedereen kreeg een bezem en als een treintje veegde we snel het hele plein schoon. Ik had een slaapplek geregeld in de binnenstad voor mij en nog twee collega's dus we hoefde niet ver , alleen regende het zo hard dat we drijfnat aankwamen ondanks onze zelfgemaakte vuilniszak ponchos.

De volgend dag was er Expornstar op het Waterlooplein en 15 Jaar Loveland in het Weirtheimpark. De twee dames gingen bij Karel werken op het Waterlooplein en ik ging naar Loveland.

Doordat er de dag ervoor al gewerkt was stond het meeste al goed en met wat kleine aanpassingen waren we klaar voor de bezoekers. Het was echt super mooi weer en de regen van de dag ervoor was al weer helemaal weggetrokken. Als ontbijt konden we meteen beginnen met een broodje hamburger of een broodje kroket. Jummie daar gaan al mijn gezonde voornemens.

Na een rustige start werd het steeds drukker. Er werd lekker relaxed gedraaid en de mensen waren heerlijk aan het genieten. Wat een relaxed feestje. Zo rond een uur of vier werd het zo druk dat ze de poort dicht moesten gooien. Het barpersoneel moest er nog even flink aan trekken maar alles ging echt heel gesmeerd. En dit met zo veel nieuwe mensen. De meeste van onze vaste crew willen altijd werken behalve op Koninginnedag dus werken we dan met veel onervaren mensen.

Na twee zware dagen was het feest ten einde of toch niet. Doordat een van de jongens van de afbouw uit was gegleden en naar het ziekenhuis kon om gehecht te worden had ik me zelf opgegeven om te helpen met het afbouwen. Pffff daar gaan we weer. Gelukkig waren we met een leuk team en was ook dat klusje rond 4 uur geklaard en kon ik na twee lange dagen m'n bedje in. Welterusten.

Groetjes Peter