Feestverslagen

Werken op Inqontrol 2010

Gepost op: 11-08-2010 12:07

Hoi allemaal,

17 April was het weer zover , Inqontrol in de Rai . Na een winterslaapje van een paar maanden eindelijk weer een paar leuke feesten. Na eerst vrijdag gewerkt te hebben op Cape Fear , een super cool feest op het Forteiland IJmuiden door naar Amsterdam om te gaan werken op Inqontrol.

De line up voor Inqontrol was weer super en wij stonden in de Deltha hal ,omgedoopt tot de IMPERIAL GREENHOUSE INSTITUTE. Dit was de Raw Hardstyle. Nadat ik mijn Crew had verzameld, aangekleed en ik in bezit was van mijn bar koffer konden we gaan zoeken naar de juiste hal. Ik zou het ondertussen toch moeten weten , maar zoals meestal in de Rai hadden we alle hallen weer gezien voordat we in de Delta hal stonden .

Na snel onze bar te hebben opgebouwd liepen rond 22.00 uur de eerste gasten al binnen. De Dj die begon kon ik niet echt maar er werd meteen keihard gedraaid , dit was een voorbode voor de rest van de avond want de bassen knalde de hele nacht keihard door de zaal. Rond 23.00 uur stond de hele zaal vol en er hing ook een hele relaxte sfeer. Het gekke was dat er alleen maar heel weinig mensen aan de bar een drankje kwamen halen. Dit betekende dat we een aantal mensen naar andere barren konden sturen om daar te helpen.

Rond 3 uur draaide Deeppack . Ik had wel verwacht dat wij het dan wat drukker zouden krijgen maar ook nu bleef het vrij rustig aan de bar. Hierdoor konden we met de hele crew zelf een feestje bouwen. De meeste die achter de bar werken zijn ook echte liefhebbers en grijpen ook de kans aan om even lekker te dansen. Straks op de zomerfestivals zal het toch een stuk drukker worden.

Aan het einde van de nacht of beter gezegd aan het begin van de ochtend werd er nog flink stevig gedraaid. Zo hard dat de bol die ze op het podium hadden over de dj heen stortte. Na een kleine pauze werd dit weer omhoog geduwd en kon de dj met zijn laatste plaatjes de avond afsluiten.
Na het werken op een feest is het de bedoeling dat we met zijn alle even de spullen opruimen. Dit is vaak best vervelend want de meeste zijn flink moe na zo’n nacht doorhalen en door de lekkages van de biertappen had iedereen ook nog eens natte voeten. Als iedereen mee helpt dan is het zo gebeurd maar helaas zijn er ook mensen die zich gaan verstoppen. Dit lijd tot veel irritaties en dit betekent natuurlijk ook dat je niet meer word ingezet op een volgend feest. We zoeken dan ook Party Crew die ook als ze moe zijn nog even de schouders eronder zetten.

Inqontrol was weer leuk om te doen. Over een paar maanden begint het nieuwe festival seizoen. Ben jij ook een bikkel en lijkt het je leuk om te werken op feesten als Loveland, Dance Valley, Decibel, Mysteryland en nog vele andere feesten. Meld je dan snel aan!

Groetjes Peter Groen