Feestverslagen

Werken op X-Qlusive Headhunterz @ HMH

Gepost op: 03-02-2010 12:07

Hoi allemaal,

Joepie! Het eerste feestje van dit jaar en dan gelijk ook een Xqlusive in de Heineken Music Hall. Dit keer dus Xqlusive Headhunterz. Er was nog even twijfel of we wel konden werken maar gelukkig ging het toch nog door.

Bij de Heineken Music Hall aangekomen merkte ik al dat het een gezellig avondje ging worden. Er stonden al veel mensen voor de deur te wachten en dit terwijl het toch behoorlijk koud was. Brrrrrr. Wat me ook verbaasde, was dat er echt hele groepen Fransen , Duitsers en Engelsen stonden die met een bus naar dit evenement zijn gereisd. Haha en dan nog ff twee uur in de kou staan.

Na mezelf omgekleed te hebben, merkte ik dat ik ging werken met veel bekenden. Dit maakt zo'n avond natuurlijk extra leuk.
Wij moesten werken bij de mobiele bar. Dit is de bar helemaal achter in de grote zaal. Voor ons bleek het dus een makkie te worden, want het is de hele avond erg rustig is gebleven. Ik moet heel eerlijk zeggen ,wel jammer. Als het zo rustig is, word je ook eerder moe en is de kans natuurlijk groter dat je moet helpen bij de garderobe. En dat is nou niet mijn meest favoriete bezigheid. Gelukkig hoefde ik dit keer niet.

Ik vond de show dit keer niet echt heel bijzonder, maar de line up was echt geweldig. Darren Mase begon met een rustig setje maar na twaalf uur werd het tempo al snel opgevoerd. Met aan het einde Dj "The Prophet". Dit is een van mijn favorieten en die draaide aan het einde nog wat hardcore. De hele zaal, maar ook onze bar stonden weer lekker te springen. De sfeer was erg goed en het publiek ging helemaal uit z'n dak.

Aan het einde nog even met zijn allen opruimen en zoals meestal in de Heineken Music Hall even de fouillering door de heren van de security.

Ik vond het weer een leuke avond en zit al weer te wachten op het volgende feestje.

Groetjes,

Peter Groen