Feestverslagen

Gioia Huizenga: Werken op Ground Zerro

Gepost op: 26-08-2010 17:47

Heey mensen. Ik ben Gioia, 20 jaar en werk sinds januari voor partywork.


Ik had me in mn eentje opgegeven dus kende verder niemand. Maar heb sinds januari zoveel leuke mensen leren kennen en werk vaak met dezelfde collega's.


Dit keer ging ik werken op Ground Zero in bussloo, ver weg dus. Gelukkig worden er meestal bussen geregeld naar de feesten toe. We hebben nog best lang gereden maar in de bus gaat de tijd ontzettend snel.

Toen ik hoorde dat ik op grond zero kon werken, zei ik meteen ja. Ontzettend gaaf feest natuurlijk, wie wil daar niet gratis heen? Het feest was van 21 tot 7, dus dat is best een lange avond. Maar de muziek was hard, veel gelachen met iedereen en de sfeer is super.


Aangekomen met zn alle is het altijd weer even zoeken waar de bar is. Maar als je met je team aan bent gekomen, kan het werk beginnen. De avond begint altijd met alles klaarzetten voordat de partygangers dr zijn. Tot nu toe is dat altijd gelukt. We hadden niet zo'n grote bar dus dat ging lekker vlot.

We beginnen altijd met pauze, je hebt er tenslotte 4. Helaas regende het en sinds het warm was had niemand een jas bij zich. Dus we maakte onze eigen regen jas van blauw en gele vuilniszakken. We zagen er niet uit maar we hadden zo'n lol. Maar dan terug naar de bar en aan de slag. Het duurt altijd wel even voordat ze drinken gaan halen maar als ze komen dan gaat het vaak ook hard. Ik stond dit keer achter, drankjes te serveren maar ook drinken halen en zoveel mogelijk helen waar het kan. Maar opgegeven moment is het tijd voor pauze. Lekker over het terrein lopen, los gegaan op Dj Zany en Paul Elstak, met je vrienden rondhangen. Ze hadden overal gigantische vuur kolven staan dus daar even bij zitten was ook geen slecht idee, we waren buiten en het was best fris.

Dan weer hard aan het werk maar paar uur later weer een uur pauze. Maar dan is het feest voorbij maar nog niet voor ons. Er moet ook nog worden opgeruimd. Het is niet het leukste werk van de avond maar het moet wel gedaan worden. Het mooie is dat als iedereen samen werkt, kan een bar binnen een halfuur opgeruid zijn. Heb ook keren mee gemaakt dat we meer dan een uur bezig zijn. Gelukkig was het dit rond een halfuur. Dat maakt een avond toch het leukst, als iedereen mee helpt. En dan toch het beste moment van de avond, uitbetaald krijgen.


Altijd als ik terug kijk op een avond, heb ik zo'n geweldige avond gehad. Werken, feesten en betaald krijgen.


Ik ga 5 weken op vakantie dus mis aardig wat feesten maar als ik terug ben, sta ik op Loveland. Ik heb er echt zin in!!

Groetjes Gioia Huizenga