Feestverslagen

Werken op Hellbound Groningen

Gepost op: 11-08-2010 12:27

Hoi Allemaal,

Bijdeze nog even een verslagje van hellbound.

Zaterdag, 3 april was er Hellbound in Kardinge, Groningen. Normaal werken wij via partywork alleen achter de bar, maar sinds kort doet De Wit events ook wel eens kluisjesverhuur. Omdat het in Groningen was, kregen wij dan dit klusje.

Marco en Jan, die ook wel vaker bij mij achter de bar werken op de grote feesten hadden er ook wel veel zin in.

Kardinge is een groot sportcomplex in Groningen, met hierin een ijsbaan, kartbaan, bowlingcentrum en zwembad. Vroeger ben ik hier ook wel eens geweest op party's, midden jaren 90.
In deze periode waren hier en in de martinihal best grote feesten, voor noord nederlandse begrippen. Organisatie's zoals Ravers Religion organiseerde hier wel grote feesten, zelf met zwembad.Dat zwembad heeft wel iets met een feest.
Met waterpistolen op badpersoneel schieten, biertjes drinken in het bubblebad, met lekkere clubhouse. De Hardcore was toen in de ijshal.

Deze zaterdag was er dan : Hellbound!!!
We moesten om 21.00 beginnen, Marco van huis opgepikt en met de auto naar Kardinge gereden.
De kluisjes waren opgesteld in een grote tent voor Kardinge, iedereen kon via deze tent naar het feest toelopen.
Onze balie was gemaakt van barbarriers, die we normaal ook als bar gebruiken.
Rondom ons heen stonden de lockers opgesteld.
De kluisjes kosten €10,- en je kreeg dan na het feest bij inleveren van de sleutel €5,- terug.
Vergeleken bij het werken achter de bar, via partywork was dit werk minder zwaar en eenvoudiger.

Op partyflock werd er wel wat gemopperd, dat ze tijdens het feest niet meer bij de kluisje kon komen,Helaas, hier konden wij ook niks aan doen.
De mensen stroomden binnen, af en toe wat bekenden/ dorpsgenoten. Het werk was goed te doen en na elven konden we zelf ook (om en om) een half uurtje pauze nemen, zodat we wat konden eten en wat rondkijken op het feest..

Op Hellbound waren 4 area's met muziek, 1 grote mainstage met hardcore. Boven waren er 3 kleine zaaltjes met : terror, speedcore en industrial hardcore.De wc's en eettentjes waren in de ijshal opgesteld, hier was het wel erg koud trouwens.

Ondanks het niet mijn muziek was vond ik het wel leuk om hier wat rond te kijken, wat kletsen met bekenden uit loppersum.De sfeer was verder wel goed, iedereen ging los en er waren verder geen vechtpartijen.

terug naar de kluisjes,geleidelijk ging iedereen weer naar huis en kwam zijn sleutel weer omruilen voor €5,- Toen iedereen weg was, gingen wij de boel opruimen en afronden.
Naar de auto gelopen, binnen een half uur lag ik op bed. Lkker hoor, een feest in de buurt!
Al dat reizen kan best zwaar zijn na een feest.

22 mei is er weer een feest in Kardinge namelijk: Raveworld. Mischien dat we daar ook wel werken

Ons eerste feest zal In Qontrol worden in de Rai in Amsterdam.

Groetjes Erik Heun